Select Page

Upoznajte Barbi Afriku Tiktok zvezdu Srbije i regiona

Barbara Milenković (18) poznatija na instagramu kao Barbi Afrikabarbiafrika.official je za kratak period svojim zanimljivim videima zauzela vodeću poziciju na Srpskoj Tiktok sceni ali su je njeni tiktokovi učinili popularnom i van granica njene zemlje.

Barbi na Tik Toku trenutno prati oko 200.000 ljudi, a na videima koje je objavila do sada ima 7,7 miliona lajkova.

Neki videi imaju i po 1,5 milion pregleda što je čini najpoznatijom Tiktokerkom u Srbiji.

Od nedavno snima i za hrvatsku medijsku kuću Joomboos i njeni videi su među najgledanijim.

Barbi Afrika se uz YouTube i Tik Tok, bavi plesanjem, pevanjem… Snimila je 4 pesme od čega jednu solo (Forica) i 3 dueta (Kriza, Paranoja i Ne javljam). Pesme do sada broje skoro million pregleda. Njena prva pesma čiji je inače ona autor je naročito doživela uspeh kod njene publike koji sebe nazivaju Barbinatorima. Devojčice obožavaju njene Tiktokove, njene pesme i njen stil pa se svakodnevno pojavi neki fanpage profil kojih do sada ima skoro 1000.

Krajem 2019.godine nominovana je u kategoriji najveće Youtub zvezde na dodeli Music Awards Ceremoni (MAC) gde je po glasovima publike ušla u TOP5.

Barbi na dodeli MAC nagrada

Nastupala je u najgledanijem TV show programu na Balkanu “Pinkove Zvezdice” i plesom se bavi već 10 godina pa sa raznih takmičenja donosi brojne pehare i medalje.

Nagrada sa takmicenja u plesu

Na YouTub-u takodje snima zanimljive videe koje vrlo često objavljuje na veliko oduševljenje svoje publike. S’nestrpljenjem svakodnevno isčekujemo čime će nas Barbi Afrika novim iznenaditi.